Goud Zuid

 

Here we go! Vanaf 25 november iedere vrijdagavond om 20:30 op SBS6 Goud Zuid!

Samen met 5 andere ondernemende dames geeft Jamie Faber een kijkje in mijn leven zowel privé als zakelijk bij So Jamie ! In en rondom het gezellige Oud-zuid !


 

SBS6 volgt het luxueuze leven van zes vrouwen in realityserie Goud Zuid

Oud-Zuid, een chique wijk in Amsterdam. Thuisbasis van de rich and famous én de zes vriendinnen die te zien zijn in de nieuwe realityserie Goud Zuid. Ze runnen eigen ondernemingen, maken extravagante tripjes, shoppen voor luxe designergarderobes en hebben altijd champagne binnen handbereik.

Wat houdt het in om te leven en te ondernemen in de meest welvarende wijk van Amsterdam? Hoe richten de vriendinnen hun individuele levens in en gaan ze samen om met alledaagse uitdagingen op het gebied van gezin, carrière, vriendschappen en liefde? Is echt alles goud wat er blinkt? Goud Zuid is vanaf vrijdag 25 november om 20.30 uur wekelijks te zien op SBS6. De vijfdelige serie is geproduceerd door Vincent TV Producties.

Personal training in het Vondelpark, shoppen in de P.C. Hooftstraat, boodschappen bij de traiteur en lunchen bij chique restaurants. Oud-Zuid is een unieke biotoop vol dure huizen en appartementen met luxe bolides voor de deur. Een omgeving die zich perfect leent voor de glamoreuze levensstijl van Nancy, Lilian, Dionne, Jamie, Gini, en Daniella, die samen centraal staan in Goud Zuid.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: William Rutten/Talpa