Hoe combineer je je So Jamie riem!

We kennen het allemaal wel: je wilt die leuke riem combineren met een coole outfit, maar je weet niet hoe… Een riem is een echte musthave voor je kledingkast. Vooral als we het hebben over de riemen van So Jamie. Dit modeaccessoire mag daarom zeker niet ontbreken in jouw garderobe. Gelukkig hebben wij een ruim assortiment aan riemen en zijn de combinatiemogelijkheden groot. In dit artikel geven we je een aantal kledingcombinaties ter inspiratie.

 

Jeans/pantalon

Als eerste optie hebben we de jeans als casual optie. Combineer je So Jamie riem met een alledaags paar jeans om te gaan voor die casual look. Bij deze look is het handig om de riem te dragen met een paar comfortabele kledingstukken. Hierdoor valt de riem extra veel op. De bovenkant van de outfit kan je helemaal zelf uitkiezen. Hierbij kan je denken aan een wollen trui, een deftige blouse of zelfs een sext topje. Je kunt de jeans ook inruilen voor een pantalon voor een wat meer zakelijkere look. Zoals je ziet zijn de stylingsmogelijkheden eindeloos. 

 

Jurk/grote trui

Riemen kunnen makkelijk worden gecombineerd met een tal aan verschillende soorten jurken. Tijdens de wat koudere maanden zijn de wat dikkere en/of langere jurken populair om te dragen. Je kan hier denken aan een dikke wollen jurk waarbij je de riem om de taille heen draagt om deze zo toch door de dikke stof heen te accentueren. Een riem met een wat opvallendere accenten zijn leuk om de look wat extra’s te geven. Ook kan je een ander soort jurk naar keuze kiezen, maar zorg wel dat de riem wordt gedragen rond de taille. Je kunt de jurk ook inruilen voor een te groot vallende trui.

 

 

 

Colbert/jasje

Je hebt het misschien al op onze Instagram pagina @sojamiehq voorbij zien komen, maar een riem valt heel mooi te dragen met een leuke colbert. De colbert kan ook worden ingeruild voor een jasje. Zorg ervoor dat de colbert van een flexibel materiaal is en iets langer valt dan een standaard colbert. Het maakt qua kleur niet uit hoe je deze twee items wilt combineren. Gebruik speelse kleurcombinaties om op te vallen en wat koelere tonen om hem casual te dragen.

 

 

Wij verkopen heel veel soorten riemen in verschillende kleuren, materialen en modellen.

Bekijk ze hier : https://so-jamie.nl/product-category/belts/