Binnen 3 werkdagen in huis

Gratis verzending

Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

Het kan helaas gebeuren dat jouw artikelen toch niet helemaal naar wens zijn. Bij So-Jamie doen we er alles aan om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Om het retourneren van producten te voorkomen, adviseren wij om gebruik te maken van de video’s op de productpagina.

Alle foto’s worden met zorg gemaakt en geselecteerd. Bekijk elke foto dus goed om alle productinformatie in je op te nemen.

Productinformatie

Alle additionele informatie over het product is te vinden in de producttekst en geeft een compleet beeld van het artikel.

Garantie regels

Voor alle producten die je bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je er in redelijkheid van mag verwachten. Er zal eerst gevraagd worden naar een foto van het artikel, zodat wij de klacht kunnen bekijken. Wanneer de klacht gegrond is, kijken wij direct met je mee voor een geschikte oplossing. Mogelijke oplossingen zijn het ontvangen van een nieuw item, een volledige vergoeding of deels een vergoeding in de vorm van een Gift Card. De oplossing verschilt per situatie. Sommige klachten zijn niet via een foto te beoordelen. Mocht dit het geval zijn, dan zal de klantenservice een intern onderzoek starten. Bij een intern onderzoek mag je het artikel kosteloos naar ons retour sturen. Zodra wij het artikel hebben ontvangen, kijken wij hier direct naar en ontvang je binnen 5 werkdagen een inhoudelijke reactie terug. Heb je via onze webshop een artikel besteld en ben je tijdens het dragen fournituren kwijt geraakt? Laat het ons weten. Dan gaan wij voor je kijken of we deze onderdelen op voorraad hebben zodat wij deze naar je toe kunnen sturen! Heb jij een klacht over een artikel? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Retourneren

Terugsturen is eigen verantwoordelijkheid. Zoekgeraakte pakketten zonder track en trace code worden niet in behandeling genomen.

Alle artikelen (ook uit de sale) kunnen binnen 21 dagen na ontvangst geretourneerd worden. De geretourneerde artikelen zijn hierbij ongedragen en onbeschadigd. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant zijn rekening.

Retouradres:
So-Jamie
Asterweg 135 1
031 HM
Amsterdam

Ruilen

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om je artikelen te ruilen. De gewenste artikelen kunnen opnieuw besteld worden. Op deze manier zijn de artikelen het snelst in huis. Wil je eerst wachten tot jouw retourzending verwerkt is, neem dan contact op met de klantenservice voor de mogelijkheden.

 

g

Praesent varius augue urna, ut scelerisque augue lobortis eget. Fusce eros diam, finibus eget quamPraesent varius augue urna, ut scelerisque augue lobortis eget. Fusce eros diam.

Follow Us
Ig. Fb. Tw.