This is how you wear the Over knee Boots

Na drie jaar zijn ze nog steeds niet weg te denken uit de modewereld, the over knee boots. Tijdens deze koude winterdagen houden ze je lekker warm en zie je er ook nog eens fabulose uit! Maar hoe stijl je deze schoenen nou eigenlijk?

Rok of jurk

Om toch jouw favoriete rokje of jurkje te dragen tijdens de koude winterdagen kun je deze perfect combineren met overknee boots. Draag het met een strak rokje en een leuke top of met een oversized t-shirt of sweater. Door een riem toe te voegen aan je oversized outfit creëer je een taille en is je outfit helaal put together.  Jamie Faber draagt hier The Over knee Business boots van So Jamie.

Je kunt deze laarzen dragen met blote benen, een strakke broek, een panty of een maillot. Met een maillot draag je hem wat stoerder en met een dunne panty of blote wordt het totaalbeeld geraffineerder.

Jeans

Natuurlijk kun je de boots ook gewoon dragen met je skinny jeans. Draag de over knee boots bijvoorbeeld met een blauwe of leren skinny jeans, een leuke off white trui en een lange beige trench coat. Zo houd je je outfit vrij basic met een special touch door de over knee boots

Kleurkeuze. Het staat het mooiste om voor rustige (neutrale) kleuren te kiezen. Bijvoorbeeld zwart, grijs, beige, taupe, donkerbruin. Laat felrode kniehoge laarzen links liggen.

Het is ook heel mooi om een kleur door te zetten van laarzen tot kleding. Dus bijvoorbeeld alles in het grijs, zwart, camel of taupe. Of neem alles in ongeveer even donkere kleuren (bijvoorbeeld donkerbruin met zwart, camel met beige of lichtgrijs met taupe).

Ik vind het zelf het leukste om een overknee boot van suède te combineren met wat stoerdere kledingstukken zoals een los vallend wollen jurkje of een grote grof gebreide trui met een skinny jeans. Zo wordt het totaalplaatje lekker stoer.

TIP:

Doordat dit soort laarzen echt ver over de knie reiken is het fijn om exemplaren te nemen die soepel zijn. Stugge leersoorten zitten niet fijn en syntetisch wordt warm en gaat plakken. Kies voor Overknee boots die ook leer gevoerd zijn zodat ze helemaal naar jouw been gaan zitten.