Steenrijk, straatarm

Achter de schermen…

Na maanden gesprekken en overwegen heb ik besloten om samen met London mee te doen aan het programma Steenrijk, straatarm! Wat een avontuur. Crew over de vloer! We gaan beginnen!

Onderweg naar het avontuur

ALLEENSTAANDE MOEDERS Toen ze met het idee kwamen om twee alleenstaande moeders te laten ruilen, sprak het mij aan. “Ik krijg altijd veel vragen via Instagram over hoe ik mijn carrière met het moederschap combineer. Zoveel dat ik geen tijd heb om het allemaal te beantwoorden. Ik hoopte dat ik op deze manier kon laten zíen hoe ik het doe en daarmee mensen kon inspireren.

Ons nieuwe huis voor een week!

We hadden geen idee waar we zouden verblijven en met wie we ons leven zouden ruilen. Maar het is een superleuk huis in Tilburg.

Hoe mooi is deze ervaring?

Misschien heb je ook wel eens dat je ’s avonds langs ramen loopt en dat je nieuwsgierig wordt naar al die verschillende levens achter die ramen. Nu had ik de kans om eens zo’n ander leven te leiden.

Opnames

We zijn na de opnames nog gezellig naar een wedstrijd van Ajax geweest met de jongens! Leuk om dit met het andere gezin te doen na ons avontuur